VIKTIG INFORMATION OM BOENDE                              (updaterad 20.07.2017)

Grill hus, uthus och utomhus bastu källa damm finns gratis för alla boende. Om det finns flera boende är en bra passform så långt som möjligt i förväg för underhåll och slutstädning av lokalerna.

Honkapirtti (FURUVILLA):

- Luftkonditioneringen fungerar spiskåpa nyckeln

- Golvvärme termostat och granne med hallen kelotolpan, blir taket uppvärmning aktiverat veranda i elskåpet. Bastun har sin egen golvvärme, termostat och kontroll.

- Rök spjäll den öppna spisen i vardagsrummet sidan av sten ugn rökgaser spjäll på baksidan (kom ihåg att stänga spjällen när du lämnar)

- När du lämnar kommer ihåg att stänga diskmaskinen och tvättmaskinen kranar

WanhaPirtti (GAMLA STUGAN):

- Uppvärmning termostat och kontroll är väggen mellan kök och ner. Den elektriska handlar förutom på / av-knapp

- Bakning spjället har tre: den vänstra är tillverkaren skivor, mellanplattan huuvalle säkerhet och höger sida själva skorstenen (kom ihåg att stänga spjällen när du lämnar)

KeloAitta (LOFTMAGASIN):

- Takvärme termostat och justering ligger i anslutning till främre dörrarna på insidan. Dessutom, båda har elradiatorer.

Toalettdörren bör komma ihåg alltid återförslutas och särskilt på vintern kan också kontrollera att radiatorn är påslagen.

Koirala (HUNDHUS) ligger i loftmagasin på bottenvåningen och kan användas i gemensam tvättstuga utrymme. Det finns vattenkranen och frys, samt städutrustning och tillbehör. Dörrarna stängs noga och tillbaka nyckeln till loftmagasin nyckelboxen .

På platser där det finns en braskamin och - ugnar, är en bra idé att kontrollera mängden av den ackumulerade aska och, i förekommande fall, tom boet / aska dörr.

Utomhus bastu timern finns i omklädningsrum garderob. Under sommaren bastun är god praxis att ventilera torka genom att lämna dörren på glänt. På vintern, torkar bastu restvärmen och inga dörrar lämnas öppen.

-Papperskorgar är belägna i shelter, vedbod änden. Var hittar du de spadar, snöskyffel etc. Vänligen sätta sopor i soptunnor.

Elektriska störningar felmeddelande numret är: 0800 9 2500 och mer information kan hittas här: https://www.loiste.fi/sahkonsiirto/vikatilanne/vikailmoitus

Vinterväghållning har snöplogning och väg i närheten vaktmästare varit Seppo "Tupala" Laukkanen: +358 40 5736067

Om toaletten inte drar, är orsaken till antingen av behållar- översvämning eller obstruktion. Behållaren kan tömmas genom att ringa: +358 044 2940900 / Kajanaland Waste Corporation

Skicka inte sätta toalett avlopp, avlopp och du inte tvättställ något som inte naturligt hör till dem, och, naturligtvis, ett stort tack!

Det är särskilt viktigt att alla dörrar är stängda / låsta noggrant. Till exempel, en utomhus bastu, Loftmagasins toalett, det är nödvändigt för att säkerställa den stängda / låsta och också grovkök (Koirala) och Honkapirtti bak och balkongdörren.

Pykäläs städning under vistelsen och vid slutet av kunden är ansvarig. Inte rengjord stugan skicka alltid en faktura efteråt rengöring i enlighet med de faktiska kostnader för städning. Vänligen lämna platsen till tillståndet, som om du var faktiskt nästa kunde. Tjänsten är inte alltid möjlighet att kontrollera lokalerna efter kunderna.

Om du har hyrt hela Pykälä, vänligen se till att porslin, bestick, filtar, kuddar och möbler återställs till de byggnader som de är utstationerade.

Net säkerhetsnyckel är: 13811381

Om WiFi internet inte fungerade, är orsaken ofta routern. Routern är i WanhanPirtin (GAMLA STUGAN) våningen. Den erforderliga återställning sker helt enkelt genom att ta ut nätsladden ur väggen och vänta åtminstone en minut. Honkapirtti (FURUVILLA) vardagsrum fönsterbrädan är också Extender, som också kan kräva samma typ av återställning.

Netflix fungerar direkt eller e-post: jari.talvio(at)pp.inet.fi  Och lösenordet är: inettifliksi

Canal Digital-kanaler finns tillgängliga Honkapirtti (FURUVILLA). De nya TV-apparater kan begära uppdateringar innan kanaler börjar dyka upp.

Om det under din vistelse något går sönder, rapportera det omedelbart till ägaren.

Varje form av återkoppling är mer än välkomna. Det kommer att hjälpa oss att utveckla och förbättra Pykälä fortsätter.

Vi samarbetar med många aktörer och vid behov vi också bidra till genomförandet av olika önskemål efter bästa förmåga.

Pykälä är också på Facebook, www.facebook.com/pykala.net/ och du kan åka dit för att se de senaste händelserna, bilder, och naturligtvis, även som dem, om så är fallet .

I alla boende-enheter är gästböcker , som vi hoppas att lägga till erfarenheter, upplevelser som stannar, har ditt besök fört.

Bekväm, avkopplande, bästa möjliga kvalitet tid i Pykälä,

Önskar:

Jari / +358 400-507951         och                Leena / +358 44-9884910